Inici > Programes

Programes

Vlcsnap-2015-09-03-13h10m24s117

Gaudeix la festa

El programa vol donar a conèixer els diferents actors i agents de la cultura patrimonial festiva, repassant les festes populars i tradicionals més importants del calendari festiu, amb una serie de reportatges i entrevistes.

Més informació
Vlcsnap-2015-10-05-10h50m37s117

13 dies d'octubre

Dirigida per Carlos Marques-Marcet i protagonitzada per Carles Martínez, Òscar Muñoz i Clara Segura, aquesta producció descriu els últims dies de la vida de Lluís Companys.

Més informació
1moncat

1 món.cat

Cada cap de setmana un poble, comarca o esdeveniment singular esdevenen el fil conductor del programa per donar a conèixer la diversitat i la riquesa del país, explicades des de la proximitat i amb els ulls dels seus protagonistes. La cultura, la gastronomia, el patrimoni i les històries dels personatges més entranyables tindran cabuda en dues hores de directe fetes per les televisions, amb el suport de l'equip de La Xarxa.

Més informació
7_dies

7 dies

Dirigit i presentat per Jordi Molet, ‘7 dies’ és un magazín d’entrevistes a personatges d’actualitat. Pel programa, hi desfilen cada setmana tres protagonistes rellevants del món de la política, la cultura, l’economia, la salut, els esports...

Més informació
Vlcsnap-2015-09-28-09h28m00s164

Adolescents.cat

Magazine-sitcom de 25 minuts de durada adreçat al públic juvenil.

Més informació
Aldia_streaming_capdesetmana_608

Al dia cap de setmana

Informatiu de La Xarxa que ofereix un resum dels fets més destacats de l'actualitat de Catalunya, d'Espanya i del món. El programa es fa des de la redacció central de La Xarxa en col·laboració amb els serveis informatius de les televisions adherides.

Més informació
Frame_aprop

A prop del nostre món

Especial inici d'emissions del nou canal La Xarxa Televisions

Programa especial que, conduït per l’equip del País Km0, dóna el tret de sortida a les emissions de La Xarxa Televisions. Des de la Plaça del Blat de Valls, repassem els continguts i les cares del nou canal i vivim des de dins la Festa Major de Sant Joan.


Més informació
Aventura_t_1-1

Aventura't

En el programa repassem les activitats a l’aire lliure accessibles per a joves i no tant joves: escalada, piragüisme, senderisme, submarinisme, vies ferrades, alpinisme, espeleologia, btt, parapent, barranquisme, etc. El programa s'enregistra en part amb càmeres que ens permeten viure en primera persona l'experiència.

Més informació
Baba_123

BA-BA

Ba-ba és un recorregut pel món dels sentits, els colors, les formes i la quotidianitat dels nens fins a 4 anys. Una girafa que es diu Ba-Ba i els seus amics acompanyen els més petits en la seva descoberta del món dels sentits, experimentant, aprenent i jugant alhora. D’una banda, s’explica la vida de tota mena d’animals i de l’altra, s’introdueixen matèries que en aquestes edats els nens comencen a descobrir i reconèixer com ara els colors, les parts del cos o els sorolls. L’estètica innovadora i la música original encomanen un esperit alegre, despert i dinàmic.

Més informació
Ben_trobats_frame_careta

Ben trobats

Magazine matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents! Però, a més, vol comptar amb la participació dels espectadors, que cal que opinin però també... que cantin! Un magazine on tothom és ben trobat!

Més informació

Pàgina 1 de 7

Cerca avançada


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl